Sähkö

Toteutamme kokonaisvaltaisesti sähkölinjojen erikoishakkuut ja huoltoraivaukset

Uusien johtokatujen avaukset ja vierimetsänhoito

Kokonaisurakointiin kuuluu maanomistajien kontaktointi, valtakirjalla tapahtuvan puukaupan järjestely, johtoalueen pohjan raivaus, vierimetsänhoito, hakkuun valvonta, puukaupparahojen tilitys sekä raportointi tilaajalle.

110 kV voimajohtojen reunavyöhykehakkuut

Kokonaisurakointiin kuuluu maanomistajien kontaktointi, valtakirjalla tapahtuvan puukaupan järjestely, johtoalueen pohjan raivaus, reunavyöhyke hakkuun valvonta, puukaupparahojen tilitys sekä raportointi tilaajille.

Huoltoraivaus 0,4 kV–400 kV

Kokonaisurakointiin kuuluu sovittujen muuntopiirien pohjien raivaus, vierimetsänhoito, maanomistajien kontaktointi ja työn raportointi tilaajille esim. PGFieldin välityksellä.

Suurhäiriöpalvelu

Olemme yhteistyökumppanimme käytettävissä myrskyn aikana. Metsurimme ovat koulutettu poistamaan puita sähkölinjoilta. Työntekijöillämme on SFS 6002 sähkötyöturvallisuuskoulutus, Tieturva 1 -koulutus, EA1 -koulutus ja työturvakoulutus.

Maakaapelireittien avaus

Kokonaisurakointiin kuuluu maanomistajien kontaktointi, valtakirjalla tapahtuvan puukaupan järjestely, maakaapelireitin raivaus ja hakkuu, puukaupparahojen tilitys sekä raportointi tilaajille.

Puunkaatoapu

Olemme yhteistyökumppanimme käytettävissä myös puunkaatoneuvonnan osalta. Metsurimme ovat koulutettu poistamaan puita sähkölinjoilta ja sen läheisyydestä. Työntekijöillämme on SFS 6002 sähkötyöturvallisuuskoulutus, Tieturva 1 -koulutus, EA1 -koulutus ja työturvakoulutus.

Jätä yhteydenottopyyntö